Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser

Regnskabs og servicemedarbejder søges

Skovshoved Idrætsforening søger en regnskabs og servicemedarbejder med stor lyst til at arbejde i en medlemsbaseret idrætsforening.

Forventet start: Senest 1. november 2019
Arbejdstid: 25 - 30 timer (som udgangspunkt i tidsrummet 10:00 -17:00)
Arbejdssted: Skovshoved Idrætsforening –
www.skovser.dk

Hvem er du?

Du er den, der elsker at samle trådene og sikrer, at opgaverne løses til de aftalte deadlines og med høj kvalitet. Det falder dig naturligt at skabe struktur og systematisere dine opgaver.

Du trives med at to arbejdsdage ikke er ens – og at selv om du kan have en klar plan for dagen, er du klar på, at der kan komme opgaver ind fra højre, som bare skal løses nu og her. Du er derfor superskarp til at prioritere og selv vurdere, hvad der er vigtigst lige nu og her. 

Du er første led i telefonkæden og får mange henvendelser fra medlemmer på mail. Derfor yder du en god og smilende service til både medlemmer (store som små) og samarbejdspartnere. 

Dine opgaver - og derfor også dine kvalifikationer:  

  • Du skal selvstændigt varetage bogholderi og afstemninger
  • Registrering af indbetalinger og afstemning af bank
  • Administration af vores 4 afdelinger
  • Ad hoc-opgaver

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du er udadvendt og relationsskabende samt har fokus på struktur og detaljen. Du er ærekær omkring dit ansvar, og når man giver dig en opgave, ved man, at den bliver løst på bedst mulig vis.

Vi tilbyder:

  • Et uformelt arbejdsmiljø
  • En fast stilling på 25-30 timer om ugen
  • Løn efter aftale og i forhold til kvalifikationer

Send os snarest muligt din ansøgning og dit CV til forretningsfører Lars Weis på mail: lars.weis@skovser.dk. Sidste frist for ansøgning er den 6. september 2019. Der afholdes løbende samtaler.

 

Lena Danborg stoppede på SIF-kontoret den 31.7.2019

Dit SIF har selvfølgelig været over Lena Danborg efter vi erfarede, at hun har sagt op på kontoret i SIF med henblik på et interview til en artikel. I stedet har Lena været kreativ og produktiv og selv skrevet nedenstående:

Lena Danborg

Af Lena 

Først vil jeg sige tak for de dejlige og rørende tilkendegivelser, jeg har modtaget fra jer.

Jeg har haft mange gode timer (gennem godt 21 år) og takker for godt samarbejde med alle de jeg har mødt igennem tiderne.

Jeg har været meget glad for min tid i SIF, og jeg vidste dog godt, at jeg aldersmæssigt, nok ikke ville blive til jeg fyldte 80, men de sidste ti år, har jeg kørt 130 km dagligt, og det var efterhånden blevet trættende, og med de selvvalgte mødetider, var klokken oftest halv ni, inden jeg var hjemme. Men jeg slap for myldretiderne”.

”Efter, at have boet i Nordsjælland hele mit liv, købte jeg en stråtækt ”idyl” ved det naturskønne Bramsnæsvig, mellem Roskilde fjord og Issefjorden. Huset er blevet renoveret gennem alle årene, og jeg glæder mig nu til, at blive færdig, og nyde huset, og få ordnet nogle af de ”dårlige samvittigheder”.

Planer:

Og, jeg har mange andre planer. Henrik (Baaner) sagde engang til mig: Lena, du er 60% administrativ og 60% kreativ, det kan man jo ikke, så nu er det den kreative side, der skal udnyttes. Jeg, og andre venner, vil have et krea-værksted. Jeg elsker naturen, og vil tage ture rundt omkring. Festivaler, museer, markeder, venner og familie m.m. skal besøges meget mere. Frivilligt arbejde i mit område er heller ikke utænkeligt. Og så er jeg total Anglofil, så der skal flere ture til England, Skotland, Shetlandsøerne m.m.

Min tid i SIF:

Jeg blev ansat 1. marts 1998, og kom, ligesom Henrik (Baaner), fra bankverdenen, men inden SIF tiden, var jeg bl.a. ansat hos min far, der var statsautoriseret revisor med domicil på Gothersgade, haft egen forretning, og arbejdet en del år i B 1903 på Lyngbyvej.

Jeg startede med at møde op til en generalforsamling i SIF i februar, inden jeg officielt startede i marts. Det jeg erindrer bedst, var Erik Bolt Sørensen (tennis) på talerstolen. Gennem alle årene, har jeg set trænere/ledere, udvalgsmedlemmer, medlemmer og forældre komme og gå, og jeg har altid haft kæmpe stor respekt for det frivillige arbejde.  

Når man har været et sted så mange år, bliver man automatisk en institution, mange ved, hvem man er, og hvad man står for, og jeg har stort set ikke, i de mange år, været ked af, at skulle på arbejde i SIF.

Der er ingen dage der er ens, man har det privilegie at møde mange skønne mennesker. Der er ofte meget travle dage, men jeg har altid bestræbt mig på, at give mig tid til, at tale med de der ønskede dette.

Man skal også være udstyret med humor, og en bred ryg, for mange ”udfordringer” ender på kontoret.

Jeg lavede klubbladet ”Skovserposten” i ca. 5 år, og det var sjovt, man lærer meget om det der foregår, fik taget skønne billeder, og fik artikler der var oplysende. Jeg skrev bl.a. en artikel om ”en dag som ansat i SIF”, der indikerer, hvor mange ting der sker på en dag.

Jeg har været med på tur til Brande Cup (fodbold), med en masse dejlige fodbold drenge og piger, da de stod og manglede en træner. Herlig oplevelse, jeg sørgede bl.a. for uddeling af lommepenge, og havde derfor rigtig mange 10’ og 20’ re med. 

En af de mange skønne oplevelser, er alle de børn jeg har mødt gennem tiden. Det er så livgivende. Skønne fodbolddrenge, med det alt for store tøj, balletbørn i lyserøde strutskørter, tennispiger i deres smarte nederdele og store ketcher, badmintonbørn med fart på, alle de børn der kommer ind på kontoret og skal have hjælp. Det værste er dog, at de samme børn, der lige har haft brug for hjælp, nu kommer med deres egne børn. How time flyes.

 
Dit SIF
takker Lena for hendes fine indlæg som fint opsummerer hende som person og hendes virke gennem mere end 21 år i SIF. Helt slut er det imidlertid ikke endnu, idet Lena som den samvittighedsfulde person hun er, forsætter en kort periode med bogføringen indtil en efterfølger er på plads. Blot sker det hjemmefra, så hun undgår transporttiden på de 130 km daglig.

Lenas sidste arbejdsdag på kontoret bliver onsdag den 31. juli, og skulle du have tid og mulighed for at aflægge hende et besøg på denne dag, er du velkommen hen på eftermiddagen.

Ole Larsen / juli 2019

 
SIF vil snarest muligt slå stillingen op for ansøgninger.
 

SIF fik ny forretningsfører den 1. juni 2019

Blandt et ansøgerfelt på 44 har bestyrelsens ansættelsesudvalg (Bue Kjems, Claus Buhl og Lars Balling) i første omgang udpeget syv og foretaget den endelige udvælgelse blandt disse. Valget faldt på Lars Weis. 

Lars Weis afløser Henrik Baaner der, som Dit SIF i en tidligere artikel har orienteret om, fratrådte med udgangen af maj måned for at gå på pension.

Dit SIF præsenterer den nye forretningsfører:

Lars Weis

Lars er allerede en kendt skikkelse i SIF. Han flyttede til Ordrup i 90erne, hvor han delte en lejlighed med sin søster, Janni. Lars er født i Ribe i 1966. Efter studentereksamen aftjente Lars sin værnepligt i Livgarden, hvor han efter 4 år sluttede som premierløjtnant, og hans virke foregik på Sjælland.

Lars´ søster Janni Pedersen var i denne periode en meget talentfuld badmintonspiller som spillede på SIF´ stærke 1. hold. Holdet vandt bl.a. sølv til DM. Udover at dele lejlighed sås de i SIF, Lars spillede fodbold på SIF`1. hold og lidt badminton på motionsplan. Det blev til mere end 200 kampe over 13 år på fodboldholdet for SIF.

Lars er gift med Jannie Weis Rasmussen og de har to børn. Sienna Amalie på 12, som dyrker elitedans, bl.a. hiphop i Waterfront og Noel Alexander på 9. Noel spiller fodbold i SIF. De bor på Jægersborg Allé og Jannie driver luksusgenbrugsforretningen, på en sidegade få skridt fra boligen. Så tilknytningen til området kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved, og når dertil lægges, at Lars er ungdomsformand og -træner i SIF fodbold, mon så ikke vi roligt kan regne med at Lars er i besiddelse af SIF´ DNA. En gang skovser – altid skovser. 

”Men Lars, dit CV afslører et langt virke i erhvervslivet, hvad får dig til at søge jobbet i SIF, som umiddelbart kan forekomme lidt stillesiddende, regnskabspræget og procedureorienteret”? Spørger Dit SIF.                 

Lars fortæller at han som person er optaget af udvikling under hensyntagen til værdier såsom kvalitet og gennemsigtighed og skabelse af oplevelse for mennesker. Men at det skal ske kontrolleret i forhold til forretningsmæssige hensyn, pengene skal så at sige stemme. Og Lars mener, at med de kvaliteter vi allerede har i SIF og de udviklingsmuligheder der eksisterer, er der masser af muligheder for SIF i fremtiden, og han vil gerne være en del af fremtiden og yde sit bidrag til den fortsatte udvikling af SIF.   

Undervejs i sin fodboldkarriere har Lars været et smut omkring Lyngby og Vedbæk, og han har oplevet hvordan det så at sige føltes ”som at komme hjem igen”, da han vendte tilbage til SIF. Vi tænker ikke meget over det i det daglige, men Lars fremhæver at SIF udgør et pragtfuldt socialt netværk med masser af dejlige mennesker, og en pragtfuld beliggenhed ved skov og strand, og han mener at mange flere skal have mulighed for at opnå de gode oplevelser, som medlemmerne i dag har.

”Hvad har du af visioner for SIF?”

I dagens konkurrence samfund hvor alle har travlt, skal SIF støtte lokalområdet gennem sit tilbud af gode oplevelser. Vi har måske allerede Danmarks hyggeligste klub, men positionen skal fastholdes og udbygges gennem yderligere udvikling af aktiviteter, forbedring og udvikling af de fysiske rammer, større gennemsigtighed og kommunikation, medlemstilgang til de eksisterende aktiviteter og udvikling af nye. Kunne elitedansen i Waterfront ikke lige så godt udøves i SIF, kan der skabes et trygt, socialt netværk for børn, måske med hjælp til lektielæsning, hvor forældrene afhenter børnene og fristes til at spise i restauranten så omsætningen her øges. Kan sponsoraktiviteter øges med informationsaftener. Skjern Bank har afholdt velbesøgte kundeaftener som også bidrager til kendskabsniveauet både for sponsor og foreningen og giver omsætning i restauranten.

Der er mange udviklingsmuligheder som kan komme på tale, men det skal ske under respekt for de værdier, SIF har og i skyldig hensyntagen til det eksisterende og den økonomiske formåen. Jeg regner med om 15 år at afslutte min aktive karriere i SIF og tror det på mange måder er et anderledes SIF på det tidspunkt, men jeg tror ikke på at det er et resultat af revolution men af evolution, slutter Lars.

Dit SIF mener

SIF får i Lars et yderst engageret menneske som forretningsfører. Han kan forekomme stille, men bag den stille facade gemmer sig en ildsjæl med masser af ideer, som med udgangspunkt i høj integritet vil kunne bidrage til at gøre SIF til et endnu bedre sted for alle interessenter. 

Ole Larsen / april 2019