Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser

   Link til SIFFENS menu-tavle


Ny restauratør

 

1653390520137.jpegKære medlemmer

Så gik den ikke længere !

Efter et halvt år uden kokkehjælp har Jakob valgt at kaste håndklædet i ringen.

Med andre ord, vores fantastiske restauratør Jakob Tolsøe har sagt op på grund af et urimeligt stort arbejdspres.

Det er med vemod og tristhed, vi har modtaget opsigelsen, men forstår til fulde Jakobs beslutning om at stoppe, inden helbredet stopper ham. Årsagen til det store arbejdspres er - som mange ved – problemet med at finde en kok til erstatning for Viktor trods ihærdig annoncering og anden form for søgen. I mere end 6 måneder har Jakob derfor været eneste kok i SIFFEN.

Vi er pt. i forhandling med en anden restauratør, men er helt åben over for henvendelser fra alle interesserede. Det er vores håb, at en afløser er på plads til den 1. august.

 

Bestyrelsesformand Bue Kjems og kasserer Claus Buhl

 


Mærkedag i Siffen

- vores allesammens åndehul i SIF. Jakob Tolsøe runder 12 år,
heraf de sidste 10 år i træk.

Siffen er og bliver medlemmernes åndehul og samlingspunkt i SIF. Det er stedet hvor man puster ud og kommenterer spillet på banen og fortæller røverhistorier om præstationer på banen og i livet i al almindelighed. 

For mange medlemmer ville livet ikke være det samme uden Siffen. Hvor går vi ellers hen og puster ud oven på de forhindringer, vi som mennesker møder i hverdagen. Her kerer man sig om hinanden, følger med i vennernes hverdag og skæbner. Det er her vi slapper af med de nærmeste og holder hinanden orienteret om, hvordan det går. Omklædningsrummet er stedet for skræp efter spillet, men ikke så velegnet til gensidig udveksling af småfortrolige hændelser fra erhvervet eller privatlivet. 

Det sker i stedet i Siffen over et dejligt måltid og en lille forfriskning efter spillet. Det er vel de facto medlemmernes forsamlingshus, og mødested for såvel topidrætsfolket som motionister, børn, unge og de lidt ældre som har lagt idrætten på hylden, men fortsat gerne vil tage del i hinandens ve og vel. Siffen er samlingsstedet for individuelle medlemmer og familier med børn.

Her fejres medlemmernes fødselsdage, jubilæer, barnedåb og andre specielle begivenheder, ja Siffen er i mange sammenhænge ”Mødestedet” for SIFere.


Men hvordan kan det egentlig lade sig gøre? Rammerne skal være i orden, og produktet (maden m.v.) og servicen skal også være i orden. Det har noget med lokaleforholdene, men især også personerne tilknyttet Siffen.

Den store ombygning i 2009 flyttede Siffen fra den ene ende af bygningen til den anden. Fra at være beliggende mod øst/syd/øst til den nuværende beliggenhed mod både syd, vest og nord hvorved en del støjgener ved større begivenheder mod de nærmeste naboer forsvandt samtidig med at det nye serveringslokale er væsentlig bedre og mere hensigtsmæssigt indrettet. 

Har du oplevet at se, når der serveres til større selskaber med hvide duge, blomster, fint service og glas så forstår du hvorfor medlemmerne gerne afholder større familiebegivenheder her. Og, tag ikke fejl, når maden er kreeret og skabt af ”Tolle”, chefen selv, også kendt som Jakob Tolsøe, så er der virkelig noget at glæde sig til. Men også til daglig er maden en oplevelse, velsmagende store portioner, der kan mætte unge idrætsudøvere og glæde også resten af medlemsskaren.

Jakob har evnet at styre Siffen igennem 12 år til ledelsens og medlemmernes tilfredshed. Han suppleres til daglig af mange unge mennesker til servering, men mangler p.t. hjælp i form af en kok, men forhåbentlig krones rekrutteringsbestræbelserne snart, så der dukker en kok op. I det hele taget har Siffen haft det svært på det seneste, dels p.g.a. Covid 19 – hvor der har været nedlukninger, helt eller delvis. Jakobs modsvar var at udvikle take away og som sædvanligt smagte de rigelige portioner rigtig godt, og dagligt ved 18-19 tiden kunne man se at rigtig mange medlemmer havde udskudt egne kokkeevner til dagen efter.

Og aldrig så snart corona-situationen lysnede, havde Victor, som Jakob selv havde uddannet, fundet sig en pige og flyttede til Ringsted til en ny karriere baseret på arbejde i dag timerne, og Jakob kæmper alene, med lidt hjælp lejlighedsvis, for at betjene de sultne medlemmer. 

Derfor er Menu kortet reduceret for tiden, og vi håber vi at det snart lykkes at rekruttere en ny kok til at assistere ham. 

Men hvordan kan det så lykkes at fejre Jakobs 12års jubilæum midt i hans travlhed? Ja, i skrivende stund er det endnu ikke lykkedes, så det må Dit SIF vende tilbage til på et senere tidspunkt.

Ole Larsen

4. marts 2022


 

Kontor/butik åbningstider:
Mandag10 - 17
Tirsdag10 - 17
Onsdag10 - 18
Torsdag10 - 17
Fredag - lørdag - søndag
Lukket


Motionsrum åben 
 Åben hverdage 6:30-22:00, weekend til 21:00
 

   

SIF - Skovshoved IdrætsforeningKrøyersvej 52930 Klampenborg Tlf. 39450180Email: skovser@skovser.dk